Clădit cu multă pasiune pentru frumos, brandul de rochii Lavinia Leca conturează o imagine în timp real a unei femeii contemporane atrasă de moda actuală.

Istoria acestui magazin datează încă din anul 1992, totul pornind firav așa cum este de altfel orice inceput, dar promițător. Ceea ce se întamplă în atelierele noastre se poate descrie simplu și concis printr-un singur cuvânt: Feminitate.

Având la bază acest concept, și anume de a face orice femeie să se simta feminină în viitoare ei rochie, oferim servicii custom-made de înaltă clasă pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase dorințe.

Rochiile Lavinia Leca fascinează ochii privitorului; ele sunt concepute pentru toate vârstele, fiecare colecție putând cu ușurință să se diferențieze de celelalte prin tematică, modelul ales, dar și prin materialele folosite.

In prezent avem două magazine in țară, unul in Constanța si celălalt in Brașov, unde încercăm să surprindem prin inovație clinetela noastră si nu numai.

Vă asteptăm cu mare drag să ne faceți o vizită!


Publicații:

Mai jos puteți să vă delectați cu un scurt interviu realizat de Alexandru Mitu, fost fashion editor al revistei Fashion Premium Magazine.

Interviu cu si despre designerul Lavinia Leca – Revista FPM – Fashion Premium Magazine